



## South Sound Tour, Wednesday August 7<sup>th</sup> 2019 - Schedule

Draft 2 / July 17, 2019

Participants: ca. 40 people

Goal: Ride the ST System (Sounder, Tacoma Link, ST Express Bus)

Time	Duration	What	Who	Location
2:00 - 2:20	20 min	South Sound Tour Overview / VOX handout	Tito / Martin	US, Ruth Fisher Boardroom
2:15 – 2:35	15 min	Walk to King Street Sounder Station	Whole group	Transfer
2:35 – 3:35	60 min	Ride Sounder from Seattle to Tacoma and Martin Young will give a tour on the train	Whole group / Martin Young	Sounder Train
3:35 – 3:45	10 min	Walk to Tacoma OMF	Whole Group	Transfer
3:45 - 4:30	45 min	Safety Briefing at OMF, Overview Operations, Uniqueness ST Operations, New Expansion of OMF	Gerry Jackl / Pete Magadia	Tacoma OMF
4:30 - 4:36	6 min	Walk to Tacoma Dome Station	Whole Group	Tansfer
4:36 - 4:48	12 min	LRV: Tacoma Dome to Theater District	Whole Group / Gerry Jackl	T-Link in Tacoma
4:48 – 4:55	7 min	LRV: Theater District to Union Station	Whole Group / Gerry Jackl	T-Link in Tacoma
4:55 – 5:00	5 min	Walk to from Union Station to Indochine Restaurant	Whole Group	Transfer
5:00 - 6:00	60 min	Dinner at Thai Restaurant Indochine / End of day and preview of Thursday	Whole group / Tito	Tacoma, Indochine
6:00 - 7:00	45 min	Ride Bus 594 from Tacoma to downtown Seattle (ride takes 1h) bus leaves at 5:58 pm, 6:28pm, 6:56 pm, 7:26 pm)	Individually	Transfer