



Northgate Tour, Thursday August 8th 2019 - Schedule

Draft 3 / July 16, 2019

Participants: ca. 40 people

Time	Duration	What	Who	Location
11:30 – 12:00	30 mins.	Northgate Project Overview	Lori Fredericks	US, Ruth Fisher Boardroom
12:00 – 1:00	60 mins.	Lunch	Whole group	US, G, Lunch Room
1:00 – 1:30	30 mins.	Ride the bus to Northgate Station	Whole group	Transfer
1:30 – 2:05	35 mins.	Northgate Station Tour	Lori Fredericks / Brad Cowles	Northgate Station
2:05 – 2:20	15 mins.	Ride the bus to Roosevelt Station	Whole group	Transfer
2:20 – 3:15	55 mins.	Roosevelt TOD Story and Station Tour (20 min TOD / 35 min Station Tour) whole group or Split group in two: Group A: 25 min TOD / Group B: 25 min Station Tour → switch Group B: 25 min TOD / Group A: 25 min Station Tour	Mara D'Angelo/Edward Butterfield and Mark Pickerill	Roosevelt Station
3:15 – 3:40	25 mins.	Ride the bus to Capitol Hill	Whole group	Transfer
3:40 – 4:00	20 mins.	Capitol Hill TOD Story	Mara D'Angelo/Edward Butterfield	Capitol Hill Station
4:00 – 4:15	15 mins.	Ride Link to IDS/Chinatown, US Ruth Fisher	Whole group	Transfer
4:15 – 4:30	15 mins.	Day review and preview	Tito	US, Ruth Fisher Boardroom